Woonaccessoires Groothandels

De groothandels vermeldt op deze pagina bieden woonaccessoires en woondecoraties aan bestemd voor wederverkopers (b2b). Het assortiment kan per groothandel specifiek zijn, zoals een specialisatie in brocante of landelijke woonaccessoires. Er zijn groothandels en inkoopcentra die verschillende merken aanbieden maar er zijn ook fabrikanten/distributeurs vermeldt die 1 merk aanbieden waar u direct bij kunt inkopen. Controleer voor uw bezoek de openingstijden.


Joost Baakman BV

Baakman decoratie groothandel

Joost Baakman BV is al meer dan 40 jaar een bekende naam in decoratiebranche. Ze zijn gespecialiseerd in antiek (rococo, art nouveau, art deco, empire, barok) en brocante accessoires. Joost Baakman BV biedt unieke items die niet bij elke winkel op de hoek te vinden zijn. U bent welkom om onder het genot van een kop koffie de showroom (6.000 m2) te bezoeken. Geen tijd? De producten zijn ook online te bestellen. Neem contact op met Joost Baakman BV voor een login. Er geldt geen minimum aankoopbedrag.

Ettensestraat 50
7061 AC Terborg
Tel: 0315 – 396 969

Bezoek Joost Baakman BV

Jolipa

jolipa woon decoratie groothandel belgie

Jolipa is een internationale groothandel voor leuke geschenken, verfrissende accessoires en sierlijke decoratie voor binnen en buiten. Jolipa staat garant voor een snelle en correcte service, van bestelling tot levering. De klanten van Jolipa vertegenwoordigen uiteenlopende sectoren: interieur- en decoratiezaken, tuincentra, meubelzaken, bloemisten en binnenhuisarchitecten… Zij verwachten de beste kwaliteit. Jolipa biedt 2 tijdloze en vlot verkoopbare collecties per jaar. Stuk voor stuk smaak- en spraakmakende collecties waar u, net zoals uw klanten, onze creatieve stempel in zal herkennen.

Kapellestraat 120/1
8560 Wevelgem (België)
T +32(0)56 431 430

Bezoek Jolipa site


Artisan Home

Artsian Woonaccessoires Groothandel

Artisan Home uit Meppel biedt een breed assortiment aan in landelijke en brocante stijl. Een greep uit het aanbod: lampen, krukjes, bijzettafels, wandpanelen, textiel, vazen en veel meer woonaccessoires. De producten hebben een unieke en authentieke uitstraling doordat een groot deel van de producten door Indiase vakmensen worden gemaakt. De showroom is te bezichtigen op afspraak. Producten kunnen direct meegenomen worden uit het magazijn.

Volta 3
7942 DG Meppel
Tel: 0522 – 44 35 94

Bezoek Artisan Home

Missen we nog een groothandel in woonaccessoires? Laat het ons weten.

Meer informatie over woonaccessoire en decoratie groothandels
Bij de bedrijven vermeldt op deze pagina kunnen interieur accessoires worden ingekocht door professionals. Het assortiment is breed en divers zodat voor iedere inkoper geschikte woonaccessoires te vinden zijn. Ga je voor de eerste keer inkopen doen voor woonaccessoires of woondecoraties? Bekijk dan onze pagina met inkoop tips en adviezen. Sommige groothandels bieden avondopeningen aan. Zo hoef je niet tijdens werktijd inkopen te gaan doen. En vaak kan je de spullen direct mee nemen. Deze kan je dan direct in de winkel plaatsen en jouw klanten voorzien van de laatste trends en updates in accessoires voor hun interieur. Er zijn groothandels die verschillende interieurstijlen aanbieden, maar ook die gespecialiseerd zijn in brocante, moderne of landelijke stijlen. En er zijn groothandels die hun assortiment online aanbieden, zodat ze bij jouw bedrijf worden geleverd. Dat is makkelijk want het scheelt je reistijd.

Uw groothandel vermeldt op deze website? Bekijk de voordelen hier en hoe u zich kunt aanmelden.