Waar woonaccessoires en decoratie inkopen?

Waar woon accessoires decoratie inkopen

Er zijn in Nederland diverse detailhandelaren, winkels en webshops die woonaccessoires en woondecoratie aanbieden. Ieder verkooppunt hanteert een eigen assortiment om meerwaarde te bieden aan hun doelgroep. Zo kan de een zich richten op moderne interieurs en de andere op brocante interieur artikelen. Al deze partijen kopen in bij groothandels, distributeurs van een (of meerdere) specifiek merk of rechtstreeks bij de fabrikant.

Er zijn veel inkoopmogelijkheden in Nederland, alleen zijn deze niet allemaal even makkelijk vindbaar. Je kunt het via via te weten komen, via bijvoorbeeld concullega’s. Alleen houdt iedere winkel graag zijn mooie inkoopadresjes voor zich zelf. Dus wat dan? Je gaat zoeken op internet. En dan blijkt dat niet ieder inkoopadres even goed online vindbaar is. Zo kan het zijn dat dat ene adres, bijvoorbeeld Groothandel XYZ, met interieurartikelen die exact in jouw assortiment passen, bij jouw bedrijf om de hoek zit. Alleen jij weet niet van het bestaan van Groothandel XYZ.

Op deze website willen we alle groothandelaren, distributeurs en fabrikanten waar je rechtstreeks accessoires, decoratie, meubels en andere interieur producten kan inkopen verzamelen. Zodat je zelf niet meer uren hoeft te zoeken, en deze uren in jouw onderneming kan steken.

Onderstaand een overzicht van inkoop adressen:

Woonaccessoires en Woondecoratie inkopen

Meubels inkopen

Horeca Meubels inkopen

Of zoek een inkoopadres bij jouw in de buurt.