Sidetable Wit – De voordelen op een rij

Witte sidetable - de voordelen

Een witte sidetable is een ideaal en makkelijk te combineren meubelstuk. De voordelen van een witte sidetable voor je op een rij.

Handig formaat

Of je nu een grote of een kleine woning hebt… een sidetable past bijna overal. Een sidetable is vaak niet dieper dan 50 cm. Een dergelijk meubel past daardoor makkelijk in de hal of in de woonkamer. Een kast of een dressoir is veel dieper. In een smalle gang kan je er dan niet meer omheen lopen. Een sidetable is tevens gemiddeld 80 cm hoog. Dus items op de tafel zijn buiten bereik van kleine kinderen en huisdieren.

Witte kleur

De laatste jaren zie je interieurs voornamelijk in witte kleuren. Kijk naar bladen als Elle Decoration en VT Wonen en je ziet dat veelal wit de basis van interieurs. Ook de Scandinavische interieurs die je veel in de woonbladen terugziet hebben een witte basis. Wit is een kleur die niet snel verveelt. Soms wordt wit geassocieerd met een kille of koude sfeer. Maar juist door wit te combineren met een landelijk of brocante stijl voorkom je dit. Heb je een wit interieur gecombineerd een moderne inrichting? Zorg dan voor witte warme stoffen en materialen (denk aan kussentjes, vloerkleed of gordijnen) om een gezellig interieur te creëren. Bijvoorbeeld een schapenvacht of een wollen tapijt.

Een witte sidetable past perfect in de witte trend. Een witte bank of stoel wordt snel vies, maar een sidetable wordt minder intensief gebruikt. Het ideale witte meubelstuk dus.

Sidetable als sfeerverhoger

Een sidetable wordt voornamelijk gekocht om woondecoratie op te plaatsen. Een mooie vaas met bloemen, een landelijke lamp of foto’s van de kinderen. Het is een presentatiestuk waar je leuke accessoires op plaatst. Maar natuurlijk ook ideaal om de post op te verzamelen in een decoratief bakje of een vaste plek voor je huis- en autosleutels.

 

Zijn we nog voordelen vergeten? Laat het ons weten via het contactformulier of Facebook.