Nieuwe Tiffany-stijl lampen bij Baakman

groothandel tiffany lamp baakman

Bij Joost Baakman Decoratie Groothandel in Terborg (Gelderland) heeft men een nieuwe levering lampen in Tiffany stijl ontvangen. De lampen zijn gemaakt van o.a. glas in lood en de voet van de lamp is gemaakt van zink. Deze lampen zijn erg populair onder horeca- en interieurinrichters.  Omdat de veelal warme kleuren direct een knusse en intieme sfeer creëren in iedere ruimte.

Tiffany lampen zijn ontworpen door glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany (1848-1933) uit New York. De lampen worden gekenmerkt door de geometrische, Indiaanse en Moorse motieven en dieren en bloemen afbeeldingen in uiteenlopende kleursamenstellingen. Door de jaren heen hebben ze hun populariteit niet verloren en zijn veel terug te vinden in klassieke interieurstijlen.

Er zijn maar liefst 17 verschillende modellen beschikbaar, in verschillende maten en kleuren. Op de website van decoratie groothandel Joost Baakman BV zijn alle beschikbare modellen te vinden. Hiervoor is een login vereist. Deze is geheel vrijblijvend aan te vragen via sales@baakman.nl. Of neem een kijkje in de showroom bij Joost Baakman BV in Terborg.