Meubel Groothandels

Een overzicht van groothandels, fabrikanten van meubels en merkdistributeurs waar als bedrijf rechtstreeks voorraad kan worden ingekocht. Het assortiment kan per aanbieder verschillen van groot meubilair zoals kasten, banken, tafels tot kleinmeubelen zoals krukjes, kastjes en bijzettafeltjes. Bij de groothandels worden vaak meerdere merken aangeboden en bij de meubelfabrikanten en merkdistributeurs vindt u meubels van 1 merk.


Groothandel in meubels

 

Haros Groothandel & Fabriek
Griekenweg 30
5342 PZ Oss
Tel: 0412 – 63 21 67
www.harosmeubelen.com

 

Haros is al meer dan 50 jaar fabrikant en groothandel van banken, fauteuils, hockers en eetkamerstoelen. In diverse stijlen zoals klassiek, modern en romantisch. Al onze meubelen worden in Nederland (Oss) geproduceerd in onze meubelfabriek. Door ons vakmanschap en goede materialen leveren wij hoge kwaliteit meubelen aan winkeliers en groothandels. Onze showroom is geopend voor inkopers op maandag van 9:00 tot 15:30 (zonder afspraak). Op andere dag kunt u de showroom op afspraak bezoeken.

Bezoek Haros site


Meubel Groothandel Venlo

 

Hazenkamp Furnitures
Floralaan 1
5928 RD Venlo
Tel: 077 – 398 89 75
www.hazenkamp.com

 

Hazenkamp Furnitures is een groothandel in meubels en woonaccessoires. De meubels worden geproduceerd in eigen fabrieken in Europa. Hazenkamp levert meubels en accessoires aan woonwinkels, decoratiewinkels, meubelzaken, architecten, interieurstilisten en horeca. Snelle levertijden en kwalitatieve meubels zijn redenen waarom diverse ondernemers al jaren inkopen bij Hazenkamp Furnitures. In overleg worden meubels ook op maat gemaakt.

Bezoek Hazenkamp site


 

 

 

Het aanbod in meubelfabrikanten en meubel groothandels is groot en onoverzichtelijk. Deze website biedt een overzicht aan meubel inkoop mogelijkheden in Nederland. De bedrijven vermeldt op deze pagina leveren alleen aan bedrijven en niet aan particulieren. Het product aanbod kan per bedrijf kan verschillen. De een biedt alleen banken aan van een bepaald merk, de ander biedt diverse meubels (zoals kasten, banken, stoelen, fauteuils, bedden) aan van diverse fabrikanten. Kijk ook op de kaart om een locatie in de buurt te vinden. Ben je horeca ondernemer, kijk dan hier voor groothandels in horeca meubilair.

Als meubel groothandel, meubelfabrikant of distributeur een vermelding op deze website? Bekijk hier de voordelen.