Meubel Groothandels

Een overzicht van groothandels, fabrikanten van meubels en merkdistributeurs waar als bedrijf rechtstreeks voorraad kan worden ingekocht. Het assortiment kan per aanbieder verschillen van groot meubilair zoals kasten, banken, tafels tot kleinmeubelen zoals krukjes, kastjes en bijzettafeltjes. Bij de groothandels worden vaak meerdere merken aangeboden en bij de meubelfabrikanten en merkdistributeurs vindt u meubels van 1 merk.


tower living groothandel meubels

 

Tower Living
Groothandelsweg 7
6515 AH Nijmegen

www.towerliving.nl

 

Tower Living is al meer dan 25 jaar meubeldistributeur en groothandel. Zij ontwerpen, produceren en importeren meubellijnen. De stijl varieert van modern, landelijk, industrieel tot klassiek. Een meubellijn bestaat uit bijvoorbeeld uit kasten, eettafels, eetkamerstoelen, sidetables, salontafels en meer. Producten bekijken? Dat kan in de showroom in Nijmegen, maak vantevoren even een afspraak.

Door het vakmanschap en goede materialen leveren zij hoge kwaliteit meubelen aan groothandels, grootwinkelbedrijven, inkooporganisaties en retailers.

Bezoek Tower Living

 


Meubel Groothandel Venlo

 

Hazenkamp Furnitures
Floralaan 1
5928 RD Venlo

www.hazenkamp.com

 

Hazenkamp Furnitures is een groothandel in meubels en woonaccessoires. De meubels worden geproduceerd in eigen fabrieken in Europa. Hazenkamp levert meubels en accessoires aan woonwinkels, decoratiewinkels, meubelzaken, architecten, interieurstilisten en horeca. Snelle levertijden en kwalitatieve meubels zijn redenen waarom diverse ondernemers al jaren inkopen bij Hazenkamp Furnitures. In overleg worden meubels ook op maat gemaakt.

Bezoek Hazenkamp site


 

 

 

Het aanbod in meubelfabrikanten en meubel groothandels is groot en onoverzichtelijk. Deze website biedt een overzicht aan meubel inkoop mogelijkheden in Nederland. De bedrijven vermeldt op deze pagina leveren alleen aan bedrijven en niet aan particulieren. Het product aanbod kan per bedrijf kan verschillen. De een biedt alleen banken aan van een bepaald merk, de ander biedt diverse meubels (zoals kasten, banken, stoelen, fauteuils, bedden) aan van diverse fabrikanten. Kijk ook op de kaart om een locatie in de buurt te vinden. Ben je horeca ondernemer, kijk dan hier voor groothandels in horeca meubilair.

Als meubel groothandel, meubelfabrikant of distributeur een vermelding op deze website? Bekijk hier de voordelen.