Mal Furniture

Lummel lamp en Mal 1956

Je klanten verrassen met meubels die niet op elke straathoek te vinden zijn? Mal furniture is een design label uit Nederland. Zij maken unieke meubels en accessoires. Grotendeels gemaakt uit plastic, in een mal. Hierdoor kunnen de producten binnenshuis, maar ook buiten in de tuin worden gebruikt.

Lamp Lummel Rood buitenlamp

 

Zo is er de Lummel lamp. Een gigantische lamp van 225 cm hoog. Deze kan binnen en buiten worden geplaatst. Geen standaard tuinverlichting, maar eindelijk iets om je mee te onderscheiden van de buurman. De Lummel is verkrijgbaar in oranje, blauw, rood, wit, grijs, geel en groen. De hoogte van de lamp is flexibel instelbaar.

 

Verschillende media in binnen- en buitenland hebben al aandacht besteedt aan deze unieke lamp. Zoals LINDA magazine, FD Perosonlijk  en De Telegraaf.

Meer afbeeldingen en info over de Lummel lamp vind je hier.

Klok groot blauw 2 zijdes tijdweergave

 

Mal Clock stereo is een klok waarop aan beide zijdes de tijd wordt weergegeven. Wederom uitgevoegd in plastic en verkrijgbaar in verschillende vrolijke en opvallende kleuren. Het design is geïnspireerd op Seikosha horloges.

Vergis je niet in de afbeelding… de klok is zeer groot. Een echte eye-catcher in huis of buiten in de tuin. De klok werkt op batterijen.

Meer afbeeldingen en info over de Mal Clock vind je hier.