Kussens inkopen & groothandel

Groothandels in kussens | Waar koop je kussens in?

Op zoek naar sierkussens en/of kussenhoezen om te verkopen in jouw interieur- of woonwinkel of in een lifestyle webshop? Wij hebben enkele grote en unieke merken en bijbehorende adressen voor je verzameld. Onderstaand een overzicht van groothandel, distributeurs of fabrikanten van sierkussens en sierkussen hoezen.

Mal Furniture

Mal Furniture uit Eindhoven is een eigenwijs interieurmerk uit design stad Eindhoven. Zij hebben een gewaagde kussenset (ook per stuk verkrijgbaar) in het assortiment, genaamd Killing Me Softly. Voor inkoopprijzen van de kussen kan je ze direct mailen.

Bezoek Mal Furniture

 Intimo Collection
Een jong merk, opgericht in 2014, met brede design collecties. De sierkussens zijn van goede kwaliteit stoffen en voorzien van mooie afwerking door o.a. bijpassende biezen. Scherpe prints door transferdruk en door deze methode blijft de klant gegarandeerd van mooie kwaliteit.

intimocollection.com

 


Bastion Collections
Een Nederlands merk met een breed assortiment aan woonaccessoires, waaronder diverse sierkussens in een stijlvolle landelijke stijl en af en toe een tikkie industrieel.

bastionscollections.nl

 

 

Heb je nog een aanvulling voor deze pagina? Laat het ons weten.