Industriële meubels – Groothandel

Op zoek naar industriële meubels voor jouw winkel, warenhuis of webshop? Hier vind je een overzicht van groothandels (leveren alleen B2B) die industriële en vintage meubelen in het assortiment hebben. Het productaanbod varieert per winkel. Maar vaak hebben zij oude fabriekslampen, medicijnkasten, stalen kasten, side tables, werkbanken, bakkersrekken tot en met woondecoratie in het assortiment.

Trading 131
Een ruim aanbod van industriële en vintage meubels vind je bij Trading 131. Ze verkopen aan klanten over de hele wereld. Ook antieke en brocante meubelen vind je er. Als je mooie en authentieke items wilt inkopen, moet je zeker eens een kijkje nemen bij in Sprang Capelle.

Bezoek de website van Trading 131

 

Meubel Asia

De naam doet het wellicht niet vermoeden, maar deze groothandel verkoopt wel degelijk meubels in vintage en industriële stijl. Ze leveren aan professionals zoals detailhandel, horeca en interieurarchitecten. Ze importeren zelf meubels uit China en India.

Bezoek de website van Meubel Asia

 

Apple House Furniture
Een groothandel in landelijke meubelen, maar ook met enkele industriele producten in het assortiment. Zoals tafels, salontafels en stoelen.

Bezoek de Apple House Furniture website

 

 

 

Missen we hier nog een groothandel, distributeur of producent? Laat het ons weten.