Horeca Meubilair Groothandels

Horeca meubels onderscheiden zich van standaard meubelilair omdat het is gemaakt voor intensief dagelijks gebruik. Tevens is er rekening gehouden met praktische eigenschappen zoals eenvoudig opbergen (inklapbaar of stapelbaar). Onderstaand een overzicht van groothandels in horeca meubilair:


Horeca meubilair

P&M furniture
Jacob Merlostraat 24-26
5961 AB Horst
Tel: 077 – 3977 888
www.pm-furniture.nl

P&M furniture is een groothandel in kwalitatief horeca meubilair. Daarnaast ontwerpt en richt P&M furniture diverse horeca zaken in. Dankzij onze eigen productontwikkeling en internationale productiebedrijven bent u verzekerd van horeca meubilair tegen een scherpe prijs. P&M Furniture kan snel en flexibel exclusieve meubelen ontwikkelen en produceren, afgestemd op uw wensen. Onze eigen designafdeling heeft veel ervaring met het ontwerpen van unieke designs, en is u graag behulpzaam met het vormgeven van uw ideeën en dromen. Bekijk de website voor onze horeca meubilair collectie en horeca referenties.

Bezoek de website van P&M furniture.


Groothandel in horeca meubilair

Kaja Interieurs (onderdeel van Hanos Horeca Groothandel)
Bezoek de website voor contactgegevens van de inspiratiecentra
www.kaja.nl

Als u kennis wilt maken met de kwaliteitsproducten van Kaja, dan bent u van welkom in van onze experience centers.Wij helpen bij de volledige inrichting van uw horeca zaak van meubilair tot lichtplan. Kaja Interieurs heeft door het land verschillende inspiratiecentra en basisshops. De inspiratiecentra vindt u in Rijssen en Breda. De basisshops in de vestigingen van onze partner HANOS (horeca groothandels). Daarnaast is Kaja te vinden in de unieke experience centers Studio Senses in Zwolle en binnenkort ook in Delft.

Bezoek de website van Kaja Interieurs


Horeca meubilair kopen

Er is horeca meubilair beschikbaar voor restaurants, lunchrooms, cafetaria’s, vergaderzalen, kantines en bedrijfsrestaurants. Het assortiment bestaat uit stoelen, tafels, barkrukken, statafels / hangtafels, terrasmeubels, banken, vergadertafels en kantinemeubels. Dit meubilair onderscheidt zich van reguliere meubels omdat er rekening is gehouden met een intensief gebruik. Bij de stoffering van stoelen wordt bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van stevigere kwaliteit (project kwaliteit). Een groothandel heeft meer aantallen van meubels op voorraad dan een standaard meubelwinkel gericht op de consument.

Elk horeca bedrijf wil een andere sfeer creëren en gevoel uitstralen. Of je nu werkt of eigenaar bent van een high-end modern restaurant met een strakke design inrichting, gezellig bruin café of een lunchzaak met een landelijke en brocante uitstraling. Voordat je inkopen gaat doen is het goed om na te denken over de stijl die je wilt hanteren. En de praktische zaken m.b.t. de meubels. Koop je tafels met 4 poten of een middenvoet? Waar moet je opletten bij een tafelblad? Barkrukken die in hoogte verstelbaar zijn? Wordt s’avonds het terrasmeubilair binnengehaald en moet het stapelbaar of inklapbaar zijn? Gestoffeerde stoelen of stoelen van hout of kunststof die eenvoudig af te nemen zijn? Wij hebben diverse tips en adviezen voor je verzamelt, bekijk hier tips en adviezen bij aankoop van horeca meubels.

Jouw horeca meubel groothandel op deze pagina? Kijk hier voor meer info.